تقویت حافظه با طب سنتی
همراه هستیم با شما از وبسایت اموزش افزایش ، حافظه ، تندخوانی و تمرکز موضوع این قسمت ؛ تقویت حافظه برای درس خواندن | معرفی ۳ تکنیک موثر تقویت حافظه
تقویت حافظه با طب سنتی
هنوز با وجود پیشرفتهای زیادی که بشر در زمینههای مختلف داشته باز هم به دنبال ریشهها میگردد. با اینکه میتوان با یک داروی پیشرفتهتر حافظه را تقویت کرد اما گویی تقویت حافظه با طب سنتی برایش ملوستر است و بهتر جواب میگیرد. حافظه همان به یادسپاری میباشد که همه ما عموما دو نوع حافظه کوتاهمدت و بلندمدت داریم. تقویت حافظه بسیار اهمیت دارد و اختلال در آن میتواند زندگی ما را مختل نماید.
اهمیت تقویت حافظه با طب سنتی
در طب سنتی معتقد بودند که موادغذایی در اثر ترشحات معده، روده و لوزالمعده تغییر کرده و بهصورت کشکاب در میآید؛ پس باید به مزاج خود توجه نموده و سعی نماییم آن را به صورت متعادل درآوریم.
طبیعت مادر همه ما انسانهاست و درمان در دامان او نیز به ما آرامش بیشتری میدهد گویی مشکل را بهتر شناسایی کرده و عمیقتر درمان میکند. در طب سنتی تشخیص مشکل بسیار مهم است و حتی در طب نوین نیز این مسئله که پزشکان بیماری را درست تشخیص نمیدهند به یک معضل تبدیل شده است. مرحله اول درمان تشخیص است و سپس میتوان با تجویز داروی صحیح نسبت به درمان اقدام کرد.
همه ما میخواهیم حافظه قویتری داشته باشیم تا بتوانیم کارهای روزمره را بهتر انجام داده و در شغل حرفه و علایق خود موفقتر عمل کنیم. همه اینها وابسته به این است که بتوانیم از فکر و حافظه خود نهایت استفاده را ببریم.
توصیههای تقویت حافظه با طب سنتی
در طب سنتی در مورد حافظه توصیههای زیادی شده است و گیاهان، عرقیات و معجونهای متعددی توصیه شده است که ادامه برخی از آنها را معرفی میکنیم؛ البته طول درمان نیز مسئله مهمی است و گفته میشود در مورد طب سنتی طول درمان طولانیتر و نزدیک چهل روز مداومت در مصرف دارو نیاز است تا بتوان سلامت شد.
مطلب مهم دیگر این است که ابتدا باید مزاج خود را شناسایی کنید و سپس براساس آن برای تقویت حافظه خود اقدام کنید. کسانی که مزاج سرد و تر یا سرد و خشک دارند بیشتر در معرض فراموشی هستند. زندگیهای صنعتی امروزه و خوردن غذاهای آماده، استرسها و استفاده مداوم از تلویزیون و گوشیها و دستگاههای هوشمند خطر تغییر مزاجها را به سمت سردی مغز افزایش میدهد. بایستی از خوراگیهایی استفاده کنیم که مزاج ما را گرم و خشک نگه دارد. خوراکیهایی مثل زنجبیل، گردو، فلفل و گوشت گوسفندی.
بهتر است تا آن جا که برایمان مقدور است از غذاهای خانگی، میوهها و خوراکیهای طبیعی استفاده نماییم.
خوراکیهای تقویت حافظه در طب سنتی
برخی خوراکیها در سفرههای ما بسیار کمرنگ شده است. موادی چون ماش، به، زردک و جو که همه اینها در تقویت حافظه موثر هستند.
استفاده از چای سنتی، چای سبز و قهوه نیز در تقویت حافظه موثر است. خوراکیها و مواد غذایی مانند توت، زغال اخته، انگور، مرکبات، اسفناج، هویج، کلم بروکلی، موز، مویز، گوجه فرنگی، نارگیل، گردو، عسل، عناب، تخممرغ، ماهی و سیبزمینی در تقویت حافظه نقش چشمگیری دارند.
تهیه معجونی از عسل، زعفران و سعد نیز برای تقویت حافظه موثر است.
تهیه معجونی از بادام پوست گرفته شده، عسل و کمی آب جوش نیز سبب تقویت حافظه، استحکام استخوان و درمان کمخونی میشود.
گیاهان تقویت حافظه
تقویت حافظه با طب سنتی با دمنوش هر روزه گیاهانی از جمله اسطوخدوس و آویشن توصیه میشود. همچنین جویدن کندر، استفاده از گردو، سیر، مویز، کنجد، عسل برای تقویت حافظه مفید میباشد. گیاهان دیگر شامل مریم گلی، رزماری، گل سرخ و زینکو نیز برای تقویت حافظه توصیه شده است. همچنین استفاده از مربای عسلی وج (سوسن زرد) و هلیله سیاه نیز موثر میباشد.
روغنهای گیاهی برای تقویت حافظه
روغن گوشت سفید نارگیل و همچنین ماساژ سر با روغن خیری و روغن سوسن روغن فرار حاصل از گیاهانی همچون نعنا، رزماری، ریحان، آویشن، مرزه، میخک و جوز از جمله روغنهای cephalic هستند به این معنی که موجب تحریک مغز میشوند و به پاک بودن تفکر کمک میکنند.
به کاربردن غرغرهها و عطسه آورهای تند که بلغم را میزدایند و به افزایش حافظه کمک میکنند. انجام حرکات ورزشی و مراقبهای، راه رفتن روی سنگها، حجامت، خواب کافی نیز به شدت توصیه شده است.
.
.
.
- ۹۸/۰۸/۱۵