اموزش افزایش ، حافظه ، تندخوانی و تمرکز

مجموعه آموزشی ، جامع ، افزایش حافظه و تندخوانی که به صورت جامع برای شما تولید شده اند

اموزش افزایش ، حافظه ، تندخوانی و تمرکز

مجموعه آموزشی ، جامع ، افزایش حافظه و تندخوانی که به صورت جامع برای شما تولید شده اند

سلام خوش آمدید

💢 راه های جذب دانش آموزان به کلاس درس

جمعه, ۱۹ مهر ۱۳۹۸، ۰۳:۴۷ ب.ظ

همراه هستیم با شما از وبسایت اموزش افزایش ، حافظه ، تندخوانی و تمرکز موضوع این قسمت ؛نکات کلیدی مدیریت کلاس

 


💢 راه های جذب دانش آموزان به کلاس درس

 

ایجاد علاقه :  درس را ساده و روان و قابل فهم برای دانش آموزان بیان کنیم

بنیه علمی معلم ، فن بیان ، طرز لباس پوشیدن ، رنگ لباس و لحن معلم ، نحوه حرکت دست و صورت ، ریتم ایستادن و حرکت معلم در کلاس در جلب نظر و توجه دانش آموزان بی تاثیر نیست .

طرح سوالاتی قبل از تدریس و اینکه در همان ابتدا توجه آنها را به این امر جلب کنیم که در پایان تدریس پاسخ این سوالات پرسیده می شود این امر هم باعث می شود که فراگیران به درس توجه عمیقی داشته باشند .

تشویق به جا و متناسب با روحیات و توان دانش آموز و اشاره به نکات مثبت اخلاقی و درسی فراگیران ، استفاده از تشویق های کلاسی ، تشویق های گروهی و در نظر گرفتن پاداش و جوایز مناسب

سکوت علمی : به این معنا که دانش آموزان با تمام توان خود درگیر موضوع درسی شوند که این درگیر شدن در نهایت منجر به فهم مطلب ارائه شده شود این فرآیند در جذب دانش آموزان بسیار موثر خواهد بود .

تنوع در تدریسی : یکی دیگر ازراههای مهم جذب دانش آموزان عدم یکنواختی در تدریس می باشد . به این معنا که معلم باید از روش های مختلفی در تدریس خود استفاده کند .

ایجاد تعامل برای جلب توجه در امر آموزش : با استفاده از کارگروهی و حل معما انجام نمایش می توانیم باعث بهبود یادآوری مطالب و جذب بیشتر دانش آ موزان در امر آموزش شویم .

بازبرخورد سریع : اگر مطالبی به غلو جا افتاده اند می توان آنها را سریع تصحیح کرد که مرحله بعدی بر پایه غلط بنا نگردد .

امکان ارتباط با سایر یادگیرنده ها و معلم : که این امر از طریق گفتگو مباحثه (بحث و تبادل نظر) – امکان موقعیت های مناسب برای نقد منطقی مطالب بین فراگیران امر آموزش را برای دانش آ موزان بسیار جذاب می کند .

داشتن برنامه برای تدریس و تمام ساعات و دقایق آموزشی :  بی برنامگی معلم بچه ها را به سمت شلوغی و نوعی سردرگمی سوق می دهد .

جذاب کردن کلاس درس با استفاده از خود بچه ها ، نمایش کاردستی های آنها ، همراه تدریس با بازی و نمایش و قصه خوانی و ریتمیک کردن برخی مطالب مثل حفظ شعرها نیز در بهبود کیفیت آموزش بسیار موثر است .

توجه به آرامش و بهداشت روانی بچه ها : یادگیری در محیط شاد و آرام بهتر صورت می پذیرد و دانش آموزان با علاقه بیشتری سعی در یادگیری مطالب
می نمایند .

استفاده از بازی و تفریح  در صورت امکان در تدریس :  با این روش بچه ها کمتر احساس خستگی کرده و با اشتیاق بیشتری یادگیری صورت می گیرد .

توجه معلم به روحیات و حالات دانش آموزان در حین تدریس : در صورت مشاهده خستگی و احساس یکنواختی می توان تغییری مثل تغییرفیزیکی فراگیران ، خواندن شعر و بیان خاطره کوتاه     و .... د رکلاس ایجاد نمود .

آموزش خوب گوش دادن – خوب دیدن – استفاده از همه حواس در درک و شناسایی هر موضوعی

شناسایی دانش آموزان از نظر موقعیت فرهنگی ، اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی ، خانواده ها ، سلامت اولیاء آنها و عدم ابتلاء هر یک از افراد خانواده به اعتیاد و یا بیمارهای غیرقابل علاج، کارکردن و در آمد زا بودن یا نبودن دانش آموز و ... در چگونگی برخورد با دانش آموزان بسیار موثر است که اگر این برخورد صحیح صورت بگیرد قطعاً در امر آموزش موثر است .

ایجاد فرصتهایی برای بالابردن اعتماد به نفس فراگیران مثلاً برگزاری نمایشگاهی از کارهای دانش آموزان ، یا گوشزد کردن استعدادهای فراگیران با استفاده از دانش آموزان برای تفهیم مطالب و توضیح در مورد مطلب ارائه شده به سایر دانش آموزان گاه توضیح برخی از دانش آموزان بهتر از ما می تواند مطلب را به دانش آموزان ضعیف تفهیم نماید .

ارائه تکالیف متنوع در جذب دانش آموزان بسیار موثر است .

برقراری ارتباط مناسب با دانش آموزان : که این امر نیاز به مقدماتی دارد که اگر فراهم نشود ازتباط میان معلم دانش آموزان می ماند و کلام آن طوی که باید بر ذهن و جان دانش آموز تاثیر نمی گذارد .

چیدمان کلاس و فضا سازی مناسب نیز بخشی از نیاز دانش آموزاست . فضای درس با چیدمان میزها و صندلی ها ، نیمکت ها ، تخته سیاه ، قفسه کتابها و تجهیزات کمک آموزشی است که فضا را برای آموزش فراهم می کند و دیگر ارتباط مناسب آموزگار با دانش آموزان را می توان نام برد که ارتباط صمیمی و دوستانه باعث می شود دانش آموزان با علاقه و مناسب و سرعت بیشتری را بیاموزند .

نحوه صحیح ارتباط با والدین دانش آموزان و توجیه آنها در ایجاد محیطی مناسب برای فرزندانشان که طیب خاطر به امر آموزش بپردازند .

هرقدر آموزش از حالت خشک و رسمی خارج شود و تدریس به سمت دانش آموز محوری برود فرآیند آموزش خوشایندتر و دلپذیرتر می گردد و خود به خود دانش آموزان جذب محتوای کتابها می گردند ، میزان فعالیت آنها بیشتر شده و یادگیری عمیق تر و ماندگارتر می گردد .

 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

ستجوهای مربوط به اموزش افزایش حافظه ، راه های تقویت حافظه برای درس خواندن ، برای تقویت حافظه چه بخوریم ، خوراکی تقویت حافظه ؛ کانال تقویت حافظه ، غذاهای تقویت حافظه برای امتحانات ، برای تقویت حافظه چه دارویی بخوریم ، بهترین راه تقویت حافظه ، تقویت حافظه در طب سنتی

آخرین نظرات